Автор
Весела Георгиева

Ергенът Евгени и предишният му "колега" - Виктор, имали нещо общо? (видео)

Вторият сезон на "Ергенът" е в разгара си, а коментарите за различни измами в риалити формата, вече са налице. И стават все по-яростни - в социалните мрежи.

Още в началото на формата стана ясно, че предишният и настоящият ерген май не се познават. Истината обаче, се оказа малко по-различна. Двамата не само се познават, но между тях е имало и нещо повече преди години.

View post on Instagram
 

Става въпрос за пикантна и доста гореща история между Виктор Стоянов и Евгени Генчев, която се случва преди десетина години. В това уверяват зрители на формата, активно дискутиращи в мрежата случващото се в шоуто, пише Блиц.

Фенове на шоуто коментират, че световноизвестният пианист Евгени напомня много на Виктор по иронията в изказа. Техни опоненти обаче казват, че това може да се дължи на сценаристите...

View post on Instagram
 

Освен това двамата се появяват в чалга клип на Галена от 2015 година към песента ѝ "Стара каравана". В него се вижда как Евгени и Виктор се возят в кола, смеят се доволни и се търкалят в пясъка на плажа. И двамата са в завидна топ форма и доста близки...

Нищо чудно да са си и приятели, коментират феновете на шоуто.