Автор
Весела Георгиева

Диляна Попова призна за новия мъж до себе си след Блатечки: Заедно сме от две години

Диляна Попова проговори за пръв път за връзката си с ресторантьора Лъчезар Захариев. Оказа се, че двамата се обичат и са заедно от цели две години. Време, през което медиите упорито я разделяха и събираха с Асен Блатечки.

Очевидно всички пъти, в които двамата с актьора бяха засичани заедно, са били само и единствено, заради сина им - Борил. А още тогава Диляна е била влюбена в друг. Тя и Блатечки са запазили добрия тон, но само като приятели. Попова призна, че Захариев ѝ дава това, което Асен така и не е успял.

View post on Instagram
 

"Да, заедно сме две години и съм щастлива. Това мога да кажа само, защото винаги съм избягвала да се разпростирам в подробности за живота си в личен план. Просто сега съм не само обичана, но и спокойна. А това е нещото, което с Асен не успяхме да постигнем, именно това спокойствие. Може би причината е в характерите, не знам...", разкри Попова.

View post on Instagram
 

Манекенката отбеляза също, че никога не се е омъжвала, защото иска нещата в живота ѝ да вървят "леко и без прибързване", пише Фактор. Тя не вярва особено в брачната институция, но може би това ще се промени един ден...