Едно момче на 22 г. буквално се превърна в интернет сензация за часове. Всъщност той не е обикновен тийнейджър, а една от най-актуалните звезди на Северна Македония – PAJAK. Рапърът буквално доминира в големите музикални платформи на Балканите с песента си „Bella“ и всичко, до което се докосне, се превръща в хит.

В пика на своята популярност PAJAK идва в София за своя първи концерт. Той ще излезе на сцената на Bedroom Premium Club на 30 март малко след полунощ, а новината за изявата му побърка социалните мрежи и родните звезди. Някои от най-популярните български певици вече са заявили интерес да се срещнат лично с PAJAK, с надеждата да станат следващата му дуетна половинка.

Но всъщност кой е PAJAK ? Роден в Охрид, той открива любовта си към музиката, когато е още на 6 годишна възраст. Причината е само една и това е неговият баща, който е рок китарист. Християн Настески, както е истинското му име, признава, че толкова дълго време е прекарвал в опити да се научи да свири на китара, че най-накрая успява. Така той открива и един друг талант, а именно да композира и пише текстове. Въпреки страстта си към музиката, той се записва да учи информатика в университет и днес успешно се справя и с двете свои „амплоа“.