За никого не е тайна, че Монако е притегателно място за световния елит. Всяко лято холивудски величия, мултимилионери и красавици изпълват популярните клубове, плажове и заведения, а за доброто им настроение се грижат най-актуалните имена от шоубизнеса. В Монако, обаче, има едно място, което е с легендарен статут.

Това е TWIGA Monte Carlo, шикозен клуб, който е собственост на Флавио Бриаторе – бохем, бизнесмен и един от управляващите директори на Формула 1 преди години. И ако за никого не е изненада, че в неговата дискотека са се забавлявали модели като Наоми Кембъл и Хайди Клум, то днес там може да срещнете Филип Плейн, Ким Кардашиян или някой арабски шейх.

Любимият DJ на Флавио Бриаторе и резидент на неговия клуб обаче тази събота, 25 март, ще бъде в София. Nicolas Monier идва по покана на Mancó Bar & Club и това е един от редките случаи, в които той поема ангажимент в държава от Източна Европа. Артистът беше част от програмата по повод откриването на хитовото заведение през декември. Той е представител на ново поколение музиканти, които впечатляват света със своя импровизаторски талант. С над 700 международни изяви в своя календар, той се е превърнал в един от най-търсените DJ артисти. Французинът е част от постоянната програма на шикозния клуб “Matignon Paris”, който се намира на Champs Elysées, “Gotha club” в Кан, “Baroque“ в Женева и топ заведенията в Куршавел, Лондон и Маракеш.