Автор
Ева Григорова

Нещата се заплитат: Джиджи одобрява връзката на Зейн със Селена Гомес

Медиите съобщиха, че супермоделът Джиджи Хадид няма проблем с това, че бившият ѝ приятел Зейн Малик излиза със Селена Гомес, стига той да е “щастлив и стабилен“.

27-годишната моделка и 30-годишният певец имаха романтична връзка, която ту прекратяваха, ту подновяваха в периода от 2015 г. до 2021 г. Двамата имат и двегодишна дъщеря на име Кай.

View post on Instagram
 

Новината за последната им раздяла стана публична през октомври 2021 г. След сериозен скандал между Зейн и майката на Джиджи Йоланда Хадид.

Зейн и Йоланда имаха сериозна кавга през септември и въпреки че той отрече твърденията, че е упражнявал физическо насилие върху свекърва си, певецът не оспори четири обвинения в тормоз, които получи тогава.

В резултат от това на изпълнителя му беше забранено да контактува с Йоланда или с бодигарда, който бе станал свидетел на скандала и трябваше да завърши курс за управление на гнева, както и да изтърпи 360 дни пробация.

Междувременно Селена и Зейн са в центъра на вихрушка от слухове, че са двойка, след като потребителката на TikTok Klarissa Garcia публикува видео, на което твърди, че нейна приятелка ѝ е споделила, че е видяла двойката в ресторанта, в който работи.


Това бе и причината източник, близък до Джиджи, да коментира ситуацията пред Us Weekly. “Джиджи няма никакъв проблем със срещите на Зейн. Докато той е щастлив и стабилен и продължава да бъде добър родител на Кай, тя се чувства добре, с когото и да излиза.“ - сподели той.

Очевидец на срещата между двете звезди пък каза за Entertainment Tonight: “Селена и Зейн се появиха в Сохо в Ню Йорк снощи около 22:30. Двамата вървяха, хванати за ръце и се целуваха.”

Източник на The Sun добави: “Животът на Зейн беше бурен през последните години и близките му се надяват, че Селена ще му помогне да се заземи и че ще го успокои. Те са много подходящи един за друг и двамата са доста духовни”