Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Везни, през април ще тръгнете по нов път

Скъпи Везни, през април сте в момент, в който можете да изберете нов път, по който да вървите и това ще бъде важно решение. Трябва да покажете адаптивност към всяка промяна или отлагане.

Марс в Рак и в квадрат към вашия знак, който се формира и се освобождават много силни сили, които първо трябва да бъдат обуздани, в противен случай могат да избухнат в агресия. Препоръчва се повече сън, водене на здравословен живот, медитация, да не се претоварва организмът. Въпреки това планетата воѝн ви прави по-динамични по отношение на работата и кариерата и ще предприемете инициативи за осъществяване на плановете, които обмисляте от дълго време. Трябва да държите всичко здраво в ръцете си.

Препоръчително е да пазите силите си като цяло и да живеете по-спокоен живот, тъй като жизнените сили от Слънцето в опозиция в знак Овен не идват на сто процента. Ако напоследък работата ви изтощава, крайно време е да се отпуснете и да си вземете почивка. Планетата на късмета Юпитер, която също се намира в опозиция, размива добрите перспективи пред вас.

Някои представители на знака може да изпитвате страх да вземете момента в свои ръце, да скочите напред, без да знаете точно как хората около вас ще се почувстват или ще реагират на това, което правите.

Възможно е да има известно психическо напрежение или може би финансови затруднения, особено във връзка със задържани плащания, които все още не са извършени, неизплатени заплати.
Плутон също може да донесе важни развития в любовния ви живот от новата си позиция, въпреки че те ще се усещат бавно. Вашият фокус в живота се измества към хората около вас и отношенията ви с тях. Този месец ще донесе нови преживявания. Вие ще ги създадете сами, но съдбата ще ви предложи и няколко варианта да се насладите на живота пълноценно.