Автор
Христина Кирилова

Все пак има драма: Анита изневерила на Рачков с най-добрия му приятел?

Колкото и да претендират, че са се разделили, запазвайки добрия тон и чувства помежду си, Димитър Рачков и Анита изглежда са имали сериозен скандал, след който любовта им приключила мигновено.

От днес в медиите се завъртя слухът, че красивата блондинка определено не е била вярна на актьора. Нещо повече - тя му изневерявала системно не с кого да е, а с един от най-близките му приятели. От публикациите не става ясно кой е мъжът, но изглежда с Анита са имали прекалено много страстни мигове и Рачков, въпреки натоварения си график, е усетил, че се случва нещо нередно. Месеци наред актьорът не подозирал, че му слагат рога, но любимата му прекалила с честотата на изневерите и честите ѝ отсъствия го накарали да се усъмни в нея.

View post on Instagram
 

Накрая той я проследил, хванал я в крачка и прекратил връзката им, като я изгонил от дома си на мига, пише plovdiv24.

Преди да се стигне до изневяра, Анита и приятелят на Рачков се ухажвали дълго време, след което стигнали до срещи и секс.

View post on Instagram
 

Факт е, че двамата признаха за края на връзката си, като изтъкнаха, че запазват приятелски отношения и че не е имало скандал. Но също така е факт, че и двамата са изтрили всички общи снимки от социалните си мрежи.

Четете още: Милица от "Ергенът" трогна Сашо Кадиев с този подарък (видео)