Автор
Ева Григорова

Сапунката продължава: Майката на Пике прикривала аферата му и ударила Шакира пред децата! (видео)

Раздялата между Шакира и Жерар Пике продължава вече повече от половин година, но все още не спират да излизат наяве шокиращи тайни от връзката на двамата.

Наскоро в социалните мрежи се появи старо видео, на което се вижда как майката на бившия футболист прави неприятен жест към бившата си снаха.

Въпреки че дълго време се говореше, че отношенията на Шакира със свекърва ѝ са много добри, във видеото се вижда истински неприятен момент между Монсерат Бернабеу и изпълнителката.

Двете си говорят до Пике, а в един момент от разговора бившата свекърва стиска лявата буза на Шакира и впоследствие ѝ прави знак да мълчи.

Реакцията на Шакира не може да се види, защото е обърната с гръб към камерата, която записва неприятната сцена. Докато тя се случва, Пике дори не обръща внимание на разговора между двете жени и говори с неизвестен мъж.


По всичко личи, че това не е бил единственият скандал между Шакира и Монсерат. Испанските медии твърдят, че имат източник, който дори е станал свидетел на физическа саморазправа от страна на майката на Пике, която ударила шамар на световноизвестната изпълнителка, при това пред очите на двете ѝ деца.


Днес пък стана ясно, че Монсерат е помагала на сина си да прикрие аферата, която стана причина за края на връзката му с Шакира. “Когато започна връзката между Пике и Клара Чиа, те се криеха в къщата, която родителите на Пике имат в Кабрилс, Испания“, твърди испанската журналистка Лаура Фа, добавяйки, че Шакира е била наистина наранена, когато е разбрала, че Бернабеу е била съучастник в укриването на тази нова връзка.


Междувременно в Twitter се появи видео, на което Пике крещи на двете си деца по време на мач, на който ги е завел. Очевидци твърдят, че причината за скандала била, че на децата им било скучно и се обадили на майка си.