Автор
Весела Георгиева

Дъщерята на шефа ми е бременна, бебето може да е от мен, но тя е омъжена

Петър е на 24 години, неженен, механик. Работи в компанията от години, започва веднага след като завършва училище. По същото време работа там започва и синът на шефа му. Той е на 25 години и двамата са приятели.

Преди пет месеца синът на шефа на Петър се жени, а Петър е негов кум. На сватбата се сближава доста със сестрата на младоженеца, която е в ролята на шаферка. Всъщност двамата се познават отдавна и винаги са били в добри отношения.

29-годишната дъщеря на шефа е омъжена. За зла беда съпругът й работи доста и често пътува в чужбина. А Петър поема ролята на приятел и компаньон.

На сватбата шаферката отива да се преобуе в хотелската си стая, а Петър отива с нея. Тя го кани... Сядат на леглото да си починат, а тя започва да го целува.

Оправдава се с думите: „Съжалявам, обикновено не се държа така...“

Той я целува в отговор и изведнъж решава, че най-естественото нещо на света е да започнат да се събличат един друг.

Петър признава, че сестрата на приятеля му е супер добра в леглото и че е страхотно да си с по-възрастна жена, защото знае какво иска и какво прави.



На другия ден той я търси отново. Иска да се срещнат. Тя обаче му казва, че е невъзможно. Отпраща го с обяснението, че работи много, а уикендите пътува, за да се види със съпруга си.

Петър се опитва да я забрави, да я прогони от мислите си. Минава време и един ден шефът му черпи в офиса, защото ще става... дядо.

Тогава Петър изведнъж изтръпва - бебето може да бъде и негово. Когато е правил секс с дъщерята на шефа си, не са ползвали предпазни средства. Опитва се да се свърже с нея, за да разбере дали е възможно детето да е негово. Тя обаче не му отговаря.

Петър се обръща за съвет към психолог. той обаче му казва, че няма какво да направи, ако жената не иска да се вижда се него. Дори тя да подозира, че детето може и да не е е от съпруга й, едва ли ще го сподели, защото връзката й с Петър е била просто секс за една нощ.

Психологът също така съветва Петър, ако държи да изясни кой е бащата, да предложи на жената своята подкрепа - финансова и емоционална. Но ако тя откаже следваща стъпка, той няма как да направи каквото и да било - дори за ДНК тест се изисква нейното съгласие.

Съветът към всички е - не правете необезопасен секс, ако не искате изненади.