Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, направете нещо различно днес. Козирози, проявете търпение

Денят има ясно изразена символиката Ин и Ян. До обяд сме подвластни на сенчестата страна, пасивността, след това ще владее светлата част, активната енергия.

Овен – В емоционален план, днес може да има моменти на напрежение в отношенията ви и за да не се увлечете прекомерно, трябва да сте спокойни и гъвкави, за да не допуснете някакви недоразумения да развалят настроението ви.

Телец – Възможни са разногласия в много области от съвместния ви живот. Не се инатете, чуйте какво иска партньорът ви. Направете нещо различно днес, за да избягате от рутината на ежедневието.

Близнаци – Социалният ви живот ще бъде много интензивен и ще създадете приятни контакти и разговори, които ще повдигнат настроението ви. Може да усетите неустоимо привличане към някого. Не смесвайте професионалните с личните неща.

Рак – Днешният четвъртък ще ви даде възможност да осъществите много от плановете си, но трябва много да внимавате да не направите прибързан ход. Бъдете отворени към чужди мнения и съвети, защото може да чуете предложения, които да ви заинтересуват.

Лъв – Ще са необходими постоянство и търпение, за да постигнете възвишените цели, които сте си поставили, но не се огъвайте пред някои малки пречки, които ще се появят. Не позволявайте на стреса да попречи на връзката ви.

Дева – Очакват ви възходи и спадове в настроенията ви. Някои забавяния в плановете ви, не трябва да ви разочароват. Ако ви е писнало от компанията на вашата самота, излезте с добри приятели и не се притеснявайте.

Везни – Атмосфера на смут. Средно ниво на комуникация. Въпреки че се обичате, някои гневни изблици ще нарушат мира във връзката ви. Проблемите идват, за да се решават, просто им трябва време.

Скорпион – Върху вас може да се стоварят много задължения, семейни затруднения и извънредни ситуации, които ще ви извадят от равновесие. Може да са необходими малко допълнителни усилия от ваша страна, но ще се справите.

Стрелец – Много хора се нуждаят от помощ, но със сигурност не можете да помогнете на всички. Смятате, че не можете да оставите нищо на случайността и ще вземете нещата в свои ръце. Само внимавайте да не правите ентусиазирани ходове поради прекаления си оптимизъм.

Козирог – Денят не е благоприятен за вас в емоционално отношение. В любовния ви живот може да възникнат напрежение и недоразумения, ако сте обвързани. С търпение ще преодолеете проблема, който имате.

Водолей – Вашата динамична личност поема надмощие и никой не може да ви спре. Но може би ще трябва да се замислите накрая дали постъпвате правилно или сте бързали за някъде. В емоционален план са възможни някои недоразумения във връзката ви и да се наложи да говорите, за да разрешите ситуациите между вас и партньора ви.

Риби – Навиците на всекидневния живот са ви сломили. Направете нещо, за да промените това. Някои клюки или нещо, което ще чуете по ваш адрес може да ви развали настроението. Но и не вярвайте на всичко чуто.