Астролозите са установили редица общи черти на определени зодиакални знаци, които ги превръщат в заклети ергени през годините.

Някои предпочитат да се съсредоточат изцяло върху кариерата си, други мразят да допускат външни хора в личното си пространство, а трети се задоволяват с връзка без обвързване.
Ето топ 6 на най-трудно женещите се мъжки зодии:

Шесто място - Дева

Тези мъже са не точно безнадеждни, но са трудни по отношение на дългосрочните връзки. Причината е, че мъжките Деви са много избирателни и когато става въпрос за това да допуснат любимата жена в своето пространство, много от тях, без да го осъзнават, се връщат назад и ликвидират или саботират връзката.

Освен това, бидейки много чувствителни, но неспособни да изразяват емоциите си рационално, мъжете от зодия Дева могат да превърнат и най-романтичната връзка в пасивно-агресивна.

Въпреки това, ако успеете да откриете ключа към сърцето на мъжа Дева, бъдете сигурни, че той ще се превърне в предан партньор.



Пето място - Овен

Страстният, истински огнен Овен се старае по всякакъв начин да покаже обичта си към партньора. Което може да го накара да изглежда така, сякаш става дума за любов до гроб. Само че това не е точно така.
Ако в Овена има и най-малкото подозрение за изневяра и ако той няма да има 100% гаранция, че ще бъде оценен, ще реши вътрешно, че не ви дължи нищо. И ще гледа на връзката ви като на "мимолетна" и несериозна.
За да не се случи това, си струва да запомните една проста формула: Овенът трябва да бъде обсипван с безкрайна любов и думи на искрено признание.

Четвъртото място - Скорпион

Друг придирчив зодиакален знак е Скорпионът. Намирането на достоен партньор за Скорпиона обаче няма да е достатъчно: по-нататък ще последва фино "тестване" за слабости и възможност да се отвори истински за своята половинка.

Този зодиакален знак не променя детайлите и предлага брак само ако е абсолютно сигурен, че е срещнал сродната си душа. А това в днешния свят е голям късмет.



Трето място - Близнаци

Много астролози наричат Близнаците лекомислени, но това не е основната причина за нежеланието им да се женят. Този въздушен зодиакален знак обича да бъде център на внимание, да учи и постоянно да открива нови неща.

Ето защо за тях се оказва трудно да се обвържат с един човек и да се откажат от разнообразието от възможности. Близнаците не се уморяват от постоянния поток от нови хора, затова не им предлагайте трайни любовни взаимоотношения, свързани с брак, ако не са стигнали съзнателно до това решение.



Второ място - Водолей

Още един въздушен знак в челната тройка. Водолеите са изключително лесни и забавни, с тях постоянно се измислят нови неща, само че рядко оставят място в сърцето си за друга значима личност.

Те по принцип трудно се привързват към едно нещо - независимо дали става въпрос за човек, ангажимент или идея. Вродената жажда за свобода, съчетана с присъщата на Водолея упоритост, формират специален тип ерген, който ще ви бъде верен, но само ако се влюби истински.

Първо място - Стрелец

Стрелецът се характеризира с причудлива комбинация от активен дух в постоянно търсене на истината и енергична, огнена природа.

Стрелците се разколебават и губят както уникалния си чар, така и жизнеността си като цяло, когато някой иска да ги обвърже. Ето защо много мъже Стрелци, интуитивно усещайки тази причина, бягат от сериозни връзки и бракове.

Ако обаче намерите начин не само да накарате Стрелеца да се влюби във вас, но и да му покажете предимствата на такава архаична (според него) структура като брака - можете да подготвите сватбена рокля.



Четете още: Смях в залата: Ето какво ще се случи, ако 12-те зодии влязат в "Ергенът"