Автор
Весела Георгиева

Тези три зодии ще имат невероятен късмет през април

Април вече е на прага ни. Идва с надежда за повече слънце и повече любов. Според астролозите обаче април ще ни донесе и малко напрежение заради прословутия Меркурий, който на 21-ви отново се забавя, т.е. става ретрограден. Но има три зодии, на които това няма да се отрази кой знае колко сериозно... Кои са те?

Телец

За Телците април ще донесе успехи - във финансите и домашните работи. Телци, не се претоварвайте, карайте го по-леко. Вършете си нещата бавно, спокойно, силата и с вас. Вселенската. И бъдете предпазливи. Това ще ви помогне да успеете във всичко и преди всички.

Везни

Везни, април ще ви бъде по-спокоен от гледна точка на това, че ще бъдете позитивни и ще се надявате на най-доброто. Вероятно това ще умилостиви Вселената и ако случайно имате проблеми в любовта, с парите и работата всичко ще е тип-топ. С други думи ще има баланс в ежедневието ви. Затова се радвайте на това, което имате и давайте смело напред.

Риби

Скъпи Риби, вашият късмет няма да се ограничи само с една област. Ще ви върви навсякъде - но по малко. Ще се чувствате добре, ще бъдете здрави, ще се радвате на любов от околните, но не трябва да бързате. Вървете бавно напред. Враговете и недоброжелателите ви нямат никакъв шанс пред вас.

Резултатите ви са наистина завидни. Бъдете себе си и не се колебайте да заявите своето.