Автор
Ива Петрова

Какво се случва с тризначките: Няма да ги познаете, вижте как изглеждат днес

Победителките от третия сезон на "Биг Брадър" – тризначките Вяра, Надежда и Любо, стреснаха с външния си вид потребителите в социалните мрежи.

Вече от няколко години сестрите, които станаха известни в риалити шоуто, живеят в Лондон. Преди време из медийното пространство плъзна мълвата, че по-големите - Надя и Вяра са се изпокарали с Любов. Последната пък намери там любовта на живота си, с когото се радват на прекрасно момиченце.

Говореше се също така, че двете обвинили най-малката си близначка в това, че тя не им е кръвна сестра, тъй като се била отрекла от тях.

Днес 38-годишните госпожици стреснаха с вида си много от последователите си. Според Lupa.bg те наистина изглеждали плашещо. Възможно е причината за това да са сполетелите от финансов характер проблеми, от които Вяра и Надежда постоянно се оплаквали.

Двете често се жалвали, че нямат пари и че спели по хостели или в църкви в Лондон, припомнят от изданието. Към момента те все още не си говорят със сестра си Любов, която единствена успя да си намери грижовен мъж и работа.

Вяра и Надежда, които прекръстиха себе си в социалните мрежи на английските Хоуп и Фейт, неотдавна обвинили хазяина си в изнасилване, защото искал да ги изгони заради неплатени наеми.

Според тяхна съседка от Острова пък двете близначки били крадли и се договаряли с различни хора да плащат в натура, пише още в Lupa.bg. Възползвайки се от законите в страната, те дори заплашвали разни мъже, че ще ги обвинят в изнасилване.

Каквато и да е истината, Вяра и Надежда продължават да са неразделни, а ние им желаем скоро и те като сестра си – Любов, да намерят своето щастие.

View post on Instagram
 

Четете още: След побоя: Миро си взе обратно колите от Мария