Автор
Ива Петрова

Това ли е новият приятел на Симона Загорова (Видео)

Има ли си нов приятел Симона Загорова, или не - това се питат фенове на талантливата наследничка на кралицата на фолка - Глория.

В стремежа си да я видят отново в прегръдките на мъж, някои от тях дори вече я "сватосаха". Въпросният господин е герой от видеото към последната ѝ песен - "Кажи ми". В един от последните кадри от парчето от лъскав автомобил излиза непознат хубавец, когото Симона прегръща.

View post on Instagram
 

"Много е готино момчето накрая, което излиза от колата, имаш добър вкус!", пидмятат ѝ почитатели.

"Представям ви една песен, която написах с голямо удоволствие за всички вас! Обожавам балканското звучене и този видеоклип, който направихме с много старание и креативност! Приятно слушане", са думите пък, с които певицата се обръща към меломаните.

"Много любима песен! Браво, Мони! Не познавам по-креативен и добър човек от теб. Всичко, което е направено с много любов и желание, си личи, а тук определено вложи много. Обичам те!", "Браво, момиче! Браво за всичко, което правиш и влагаш цялата си любов и енергия! Браво за това как са те възпитали твоите родители! Ти си пример за това какви трябва да бъдат младите хора, особено тези на известни родители!", коментират песента почитатели на Загорова.

Четете още: След побоя: Миро си взе обратно колите от Мария