Автор
Ива Петрова

Красивата Лиа от 'Ергенът' вдига сватба

Между хубава Лиа и Евгени Генчев може и да не се е зародила любов, но след излизането си от романтичното риалити шоу, друг мъж успя да плени сърцето на писателката на любовни романи.


И не само че го е открила, но и вече е готова да му пристане. Красавицата сподели, че е щастлива в любовта, защото е открила мъжа, за когото иска да се омъжи. Любовта между двамата пламнала от пръв погле Затова и когато получила предложението, Лиа нито за миг не се поколебала и казала "Да".

View post on Instagram
 

"Участието ми в "Ергенът" беше едно от най-незабравимите преживявания в живота ми. Когато влязох, аз имах страх от това да бъда сама - в живота, у дома, в главата си. Бях прекарала две години затворена в едно малко, китно, но скучно градче Берковица, където ставах всяка сутрин в 5, за да карам дядо си на хемодиализа", пише на профила си в Инстаграм Лиа, която е загубила едни от най-близките си хора вече.

"Когато умряха, аз загубих част от себе си. Спрях да виждам смисъл да живея. Бях отделена от всякакъв живот на млад човек, който познавах. Една година се борех всеки ден да не завия към пропастта. Не преносно. Буквално. Когато си стегнах куфарите за Бодрум, си казах "сега или ще се оправя, или наистина ще се приключва". Не мога да ви опиша какво е чувството да бъдеш три седмици без никакъв контакт с хора, но аз се преродих", споделя искрено тя.

Мъжът до нея е силен и Лиа е убедена, че двамата имат прекрасно бъдеще заедно.

View post on Instagram
 

Четете още: Миро разкри защо е пребил Мария, тя купонясва с колежки (снимки)