Чувствате се блокирани или ограничени в текущата ви ситуация. Имате усещане, че има още какво да се постигне и това ви напряга. Вашата склонност към отлагане и разсейване не ви помага. С мотаене няма да постигнете нищо, вземете нещата в свои ръце и бъдете по-сериозни и отговорни. Неуспех в стара връзка или ситуация от миналото ви тежи. Отказвате да приемете, че тези страници са затворени. Разочарованието рефлектира върху ежедневието ви и пречи на вашия фокус.

Не се отчайвайте, ще постигнете успех в загърбването на тези проблеми. Канализирайте самочувствието на лъвовете и ще подобрите живота си. Поставете си нови цели, бъдете уверени и дайте всичко от себе си. Успехът и признанието са постижими през този месец, но ще изискват по-добро стратегическо планиране и упорита работа. Рекламирайте себе си по-добре, не знаете къде и от кого ще се появи шанс, който изскача веднъж в живота. Бъдете уверени в това кои сте, за какво се борите и какви ценности представлявате.

През април ви очаква време на радост, позитивизъм и оптимизъм. Месецът ще бъде чудесен за забременяване, раждане, брак или семейни планове.

Отстъпете място на детето във вас и оставете малките неща в живота да ви донесат положителен енергиен заряд. Това ще ви донесе нов поглед върху решаването на проблеми, нови перспективи и по-свежи гледни точки. Пред вас ще се отворят нови възможности и шансове. Ще се наслаждавате на успех и изобилие.

Ще ви бъде необходим практичен и аргументиран подход, за да превърнете мечтите си в реалност. Използвайте вашите ресурси и таланти по най-добрия начин, като се постарайте да бъдете по-фокусирани и дисциплинирани. Така много скоро ще превърнете мечтите си в реалност.