Месецът за вас ще бъде нестабилен и непредсказуем. Има известен хаос и несигурност в живота ви в момента, но има и огромен потенциал.

Опитвате се да се борите с предизвикателства на няколко фронта. Поели сте прекалено много ангажименти. Имате повече хъс и амбиция, отколкото енергия и това води до липса на хармония и баланс в живота ви. Впрегнете усилията си в изграждане на ново начало. С малко повече мисъл и творческа енергия, целите ви могат да бъдат постигнати.

Имате всички необходими качества и умения, за да постигате успехи в живота си. Ключът към по-големи резултати е в правилната им комбинация и гъвкавост спрямо различните ситуации и възможности. Имате нужда от повече дисциплина и фокус.

Внимавайте да не попаднете в капана на заблуда или самозаблуда. Бъдете чисти в мислите и действията си през този месец, защото всяка енергия, която изпратим към Вселената, се връща като бумеранг обратно.

Колкото и да ви се иска да продължите със задачите, с които сте се захванали, ви трябва почивка. Освен от стреса на работното място, напрежението ви се увеличава от всички компромиси със себе си, които се е налагало да правите и са се трупали досега. Важно е да си дадете време и дистанция за възстановяване, за да не влезете в състояние на „бърнаут“.

Загубили сте самочувствието и увереността си. Волята ви е поставена на тест от хора или събития и не можете да изпълните амбициите си през този месец. Трябва да бъдете по-гъвкави и да промените подхода, с който преследвате целите си. Използвайте други средства и помислете добре дали това е правилният път за вас.

Причината за част от проблемите ви през април ще е липса на практичност и добро управление на финансите ви. Не се фокусирайте прекомерно върху материални притежания и скъпи глезотийки, за да не съжалявате после. Сведете безразсъдното харчене до минимум.