Автор
Ева Григорова

Мария Бакалова и Валери Григоров се отдадоха на любов извън България (СНИМКА)

Звездната двойка на България вече е факт. След като известно време не афишираха връзката си, Валери Григоров и Мария Бакалова вече се появяват заедно по събития, а отскоро и в социалните мрежи.

Мария Бакалова гостува на най-известния ютюбър в България – Слави The Clasher, където разказа за нейното запознанство с чаровния син на Мария Гроздева – Валери. Това е станало по време на снимките на филма Dirty Angels. В него актрисата ще бъде в тандем с Руби Роуз и Ева Грийн, а Григоров ще вземе участие като част от каскадьорския състав на продукцията.

View post on Instagram
 

В момента двойката се наслаждава на малкото си свободно време напоследък. В Instragram двамата споделиха снимка, на която се вижда, че си прекарват перфектно времето заедно. Двамата се намират в Тел Авив, а за любовта им свидетелстват прегръдките и усмивките между тях.

Всъщност Бакалова скоро призна официално за връзката им и се обясни в любов на половинката си, като на рождения ден на Валери публикува специален поздрав към него. Ето какво написа кинозвездата по този повод:

View post on Instagram
 

"Днес празнуваме, защото ти си се родил. Бъди много здрав, много много много щастлив, смей се много, вълнувай се много, обичай смело, рискувай дръзко и знай, че ти наистина можеш всичко. Имай най-яката година досега и нека всяка следваща бъде все по-добра от предишната".



Четете още: Миро само леко бутнал Мария - после какво станало не разбрал