Автор
Весела Георгиева

Най-необичайните изисквания, които милионерите поставят пред бъдещите си съпруги

Основателят на единствената Академия на сватовниците в Русия разкрива тайната и разказа какви невероятни искания имат милионерите и милиардерите към бъдещите си съпруги...

Някои критерии са съвсем очевидни: богатият мъж иска да види до себе си привлекателна, интересна и любезна съпруга, с която ще се чувства удобно както у дома край камината, така и на социални събития.

Друго често изискване на някои богати мъже е булкатада няма предишни бракове и да не е дете на разведени родители. Но, трябва да признаем, че има милионери, които не се притесняват да си "вземат" разведена жена и деца.

Понякога обаче заможните мъже имат наистина необичайни изисквания. Например, един от ухажорите милиардери, който се обърнал към агенцията поискал булката му да е... девствена. Дори искал кандидатките да имат сертификат, доказващ това...

Други кандидати пък държат на естествената красота и държат да получат уверение от пластичен хирург, че жената пред тях не се е тунинговала.

Така че, ако мечтаете за милионер, помислете добре, преди да промените нещо по себе си с помощта на пластичната хирургия.



Обикновено си мислим, че богатите мъже си търсят млади жени, но има и такива, които искат дамата да има навършени поне 35 години.

И да знаете - богатите не са претенциозни.

„Мъжът може да бъде повече от доволен от факта, че една жена просто знае как да готви“, смее се собственичката на агенцията. Що се отнася до нежния пол, той избира по-дълго време. Жените се интересуват от богатство на мъжа, къде живее, какво семейство има, как се отнася с децата, какво обича и т.н.



Въпреки факта, че намирането на правилния партньор не е лесна задача, експертът е убеден, че жените и мъжете са в състояние да се намерят човека за тях и да създадат щастливо семейство, ако са готови да се изслушват един друг, да работят върху отношенията и да вземат предвид нуждите на любим човек.