Автор
Ева Григорова

Бивша приятелка на Мелания: Тя живее в кула от слонова кост и отрича случващото се


Мелания Тръмп “живее в кула от слонова кост и отрича случващото се“, каза близка на бившата първа дама. Коментарът дойде след като Доналд Тръмп стана първият главнокомандващ в историята на САЩ, който е обвинен в наказателни дела .

Бившият президент изнесе предизвикателна реч в курорта Мар-а-Лаго във вторник след обвинението, в която благодари на семейството си за подкрепата.

View post on Instagram
 

Но 52-годишната Мелания не присъстваше на важното събитие, което предизвика доста разпалена дискусия в медиите. В рамките на речта си Тръмп осъди обвиненията, които му бяха повдигнати. Според тях той е плащал значителни суми на порнозвездата Сторми Даниелс и бившия модел на Playboy Карън Макдугъл, за да мълчат за предполагаемите му извънбрачни връзки.

Бившата помощничка на Мелания и най-добра приятелка Стефани Уинстън Уолкоф каза пред Page Six, “Мелания живее в кула от слонова кост и отрича случващото се. Никога не съм очаквал да я видя там. Нейното мълчание е преднамерено, то е нейното избрано оръжие и нейната защитна броня.“

“Разбира се, тя знае за изневерите на Доналд, тя знае всичко. Но нейното мълчание е нейното достойнство. Тя ще застане до съпруга си, както винаги. Не мисля, че Мелания е унижена от неговите афери, но тя е ядосана.” - допълни.

View post on Instagram
 


“Все пак тя не го напуска“, добави Уолкоф. “Това е брак на транзакциите, тя знаеше в какво се забърква, когато се омъжи за Доналд. Нейният начин за оцеляване е просто да се държи така, сякаш нищо не се е случило.”

“В близкото си обкръжение Мелания казва, че хората просто завиждат и се надява скандалът със Сторми Даниелс да бъде заметен под килима. Нейният начин да се справя е никога да не позволява на чувствата си да се проявяват или да я засягат. Предполагам, че ще я видим отново до него на следващото светско събитие в Мар-а-Лаго.” - разкри още тя.

Уолкоф добави, че Мелания ще направи всичко възможно, за да избегне ситуации, в които може да бъде разпитвана от медиите за съпруга си: “Мелания вярва, че не трябва да отговаря или да се обяснява на никого, така че няма да се постави в това положение. ”

Уолкоф също пише в мемоарите си “Melania and Me: The Rise and Fall of My Friendship with the First Lady,” за това как “през цялото време знаех колко непроницаема и непоколебима е тя, но чак когато след като чух касетата “Access Hollywood“ за изневерите, разбрах за нейната упоритост.”

“Не много хора биха могли да понесат животът им да бъде отворен и всичките им изпълнени със съжаление, омраза и унижение моменти да бъдат на показ, за да може светът да ги види и съди. Мелания и Доналд си пасват идеално, те могат да търпят много подигравки и да ги отхвърлят. Винаги съм смятала, че тя се примирява с нетрадиционния си брак и няма очаквания от Доналд да бъде верен съпруг или любящ баща.”

Уолкоф и Мелания, които се запознават през 2003 г. в Манхатън, прекратиха приятелството си през 2018 г. след като стана ясно компанията на Уолкоф е получила внушителните 26-те милиона долара, за да помогне за планирането на встъпването в длъжност на Тръмп.

Уолкоф настоя, че е била хвърлена на хиените от бившата първа дама.

View post on Instagram
 


Мелания беше видяна за последно със съпруга си миналата седмица, когато двамата бяха забелязани да вечерят в Мар-а-Лаго. Това се случи малко след като на Тръпм бяха повдигнати обвинения. Тръмп е изправен пред 34 престъпления за фалшифициране.