Автор
Теодор Муховски

Любовницата ми иска да се преместя при нея, но аз имам жена и дъщеря в друг град

Изпаднал съм в доста заплетена ситуация. Случи се, че се влюбих в една колежка, но тя не знае за другата страна на живота ми... за това, че си съм женен и си имам осемгодишно дете.

В момента водя двойствен живот и се наслаждавам на сексуална афера с моята колежка, а съпругата ми и дъщеря му не знаят за това.

Аз съм на 33 години, жена ми е на 31, двамата обожаваме дъщеря си, но отношенията с майка ѝ - моята тъща - не са никак добри. През повечето дни се спорим или се караме .

Аз работя на 100 километра от града, в който живея и когато се прибирам, вечерята ми е във фурната, а дъщеря ми и майка ѝ седят в другата стая и гледат телевизия, или пък е време за лягане и аз оставам сам.



И двамата вече сме наясно, че нещата между нас не се получават, но се опитваме да го скрием от дъщеря ми.

Работя във финансова компания и когато се появи нова възможност за работа, далече от дома ни, това изглеждаше добър вариант да дам малко пространство и въздух на мен и жена ми.

Признавам, че свободата ми хареса - особено когато се запознах с една колежка от новия екип по човешки ресурси. Тя е на 27 години и е прекрасна. И двамата осъзнахме, че имаме страшно много сходни неща – слушаме един тип музика, можем да си говорим за всичко, четем едни и същи автори…
Съвсем скоро се осмелих да я поканя на обяд. Не ѝ казах за съпругата и дъщеря ми, пък и тя не ме попита за личния ми живот.



След няколко дни ме помоли да я придружа на фирмено събитие, на което си тръгнахме по-рано от очакваното и се прибрахме в моя хотел.

Разбира се, че се озовахме в леглото и това беше една невероятна страстна нощ, която отдавна не бях преживявал.

Сега това е нещо обичайно. Когато отсъствам, винаги отсядам у тях. Но един ден тя ме помоли да се преместя при нея за постоянно.

Мисля, че съм влюбен в нея - макар че дълбоко в себе си все още обичам и съпругата си. На кръстопът съм и не знам какво да предприема, затова потърсих професионален съвет от психолог. Ето какво ми каза той:



Играете опасна игра и колкото по-дълго продължава това, толкова по-тежки са потенциалните жертви. Трябва да осъзнаете това заради дъщеря ви.
Наистина ли все още я обичате, или връзката ви вече не може да бъде спасена?

Каквото и да решите, прекратете аферата си поне засега и помислете.

Ако между вас и съпругата ви все още има любов, обяснете ѝ търпеливо, че връзката ви е застрашена. Раздялата няма да реши нищо.

Трябва да се справите с това, което се е объркало и за двама ви. Едва тогава ще имате ясно решение как да продължите за в бъдеще.