Автор
Весела Георгиева

Ето как красивата Кейт наруши кралския етикет навръх Великден

Кейт Мидълтън отново спечели симпатиите на британците - този път с появата си на службата по случай Великден - в параклиса Сейнт Джордж в Уиндзор. Цялото семейство, начело с принц Уилям, изглеждаше възхитително.

Малкият принц Луи бе най-впечатлен, защото за първи път поздрави и пастора, стискайки ръката му след църковната служба. Той се присъедини към родителите си, 9-годишния принц Джордж и 7-годишната принцеса Шарлот.

View post on Instagram
 

Цялото семейство беше облечено в различни нюанси на синьото и това предизвика одобрението на поданиците. Луи изглеждаше много сладко, облечен със сако и къси панталонки в светло синьо. Джордж бе по-сериозен - в костюм, а Шарлот бе със син чорапогащник и рокля на британската дизайнерка Рейчъл Райли.

Майка им - принцесата на Уелс, грееше, облечена от глава до пети в кралско синьо. Кейт бе избрала рокля тип палто на един от любимите си дизайнери Catherine Walker, шапка Lock & Co и чантичка в тон.

View post on Instagram
 

Но имаше и нещо специално - цветът на маникюра й - червено, който противоречи на кралския етикет. Смята се, че изкуствените и ярко оцветените нокти не са подходящи за публичните изяви на кралските особи, отбеляза веднага списание HELLO.

Съпругата на принц Уилям рядко се отклонява от кралския протокол и затова цветът на ноктите й бе истинска изненадата.

За Чарлз и Камила това беше първи Великден като крал и кралица консорт след смъртта на кралица Елизабет Втора.