Автор
Кристина Кирова

Станилия се разплака в "Сървайвър", Ни Ло я подкрепи

Поредният емоционален и вълнуващ епизод на "Сървайвър" приключи с още един участник по-малко от отбора на "Червените" и това е Станилия. Въпреки че тя е сред най-силните играчи и беше спечелила единствените точки за племето в играта преди номинациите, спортистката не беше пощадена и беше номинирана.

Станилия, която се старае да не демонстрира излишни емоции дори пророни сълзи, защото се наложи да се изправи срещу единствения представител на "Червените", с когото постига разбирателство - Тино. В снощния епизод двамата влязоха в дуел, който състезателката по кану-каяк загуби, но това съвсем не е краят за нея в шоуто, защото веднага след отпадането си от надпреварата се пресели на "Острова на отшелника".

View post on Instagram
 

Стаменова е от малкото играчи в "Сървайвър", които са се изправили без страх срещу противниците си в социалната част на шоуто. Тя не се поколеба дали да се противопостави на коалицията, начело с Благой и Георги и влезе в директен конфликт с Татяна и Светльо, за които открито заяви, че са най-слабите играчи в отбора. Затова и се стигна до номинацията ѝ а в почти същата позиция се оказа и Тино - въпреки че и двамата безкомпромисно показват завидни умения в игрите.

View post on Instagram
 

На един от последните съвети Станилия директно каза на Татяна, че няма да допусне инфлуенсърка и попфолк певица, да ѝ разяснява какво е спортът и с това се обърна срещу всички тунинговани красавици, но най-изненадващо получи подкрепа от плеймейтката Николета Лозанова. Вчера тя публикува снимка на Станилия в социалните мрежи и категорично показа, че е сред фаворитите ѝ в шоуто, като написа: "Слабите ги е страх от силните и достойните! Успех, момиче!"

Четете още: Иво Аръков издаде пола на бебето