Автор
Люблена Папазова

Айлин захапа грозно напусналата Меган

Непредсказуeма до последния момент бе тазвечерната церемония на розата, в която Евгени трябваше да избира между Меган и Елена. Виртуозът имаше възможност да се усамоти и с двете по време на вечерния коктейл, но докато разговорът му с Меган премина скучновато, този с Елена бе наситен с емоции и откровения, макар и провокирани от недотам романтични впечатления, видя Woman.bg. Това може би и предопредели решението на Евгени да се раздели с Меган, с която така и не успяха да намерят дори и обща тема на разговор.

View post on Instagram
 

„Искаше ми се да си по-смела. Благодаря ти за всяка една минута, в която бяхме заедно тук“, бяха прощалните думи на Евгени към проджект мениджърката, която от години живее и работи в Торонто. „Евгени ще ми липсва много! Навярно съм му допаднала като човек, но просто не съм му показала, че и на мен ми се иска да сме нещо повече от приятели. Пожелавам на Евгени да срещне любовта, да намери момичето и да е много щастлив“, сподели Меган на тръгване от имението на любовта. Тя сподели и коя според нея е най-достойна да стане победителка в „Ергенът“: „Смятам, че най-подходящото момиче за Евгени е Елена, тъй като с нея имат много допирни точки, имат един и същ житейски път, гледат в една и съща посока и между тях има химия“.

На зрителите на bTV веднага направи впечатление острата иронична "захапка" на Айлин към Меган веднага след напускането ѝ: „Меган, изфишкаха те, бай-бай! Кофти… Леле, сигурно Евгени е умрял от скука на тяхната среща. Чак ми стана мъчно за нея“.