Автор
Ива Петрова

Какво се случва между Меган Фокс и Машин Гън Кели: Ще има ли сватба, или не?

Последните новини около американската секс икона Меган Фокс и ексцентричния рапър Машин Гън Кели оставиха феновете на двойката в не особено добро настроение. Известно е, че сватбата на Меган и Коулсън, както е истинското име на музиканта, беше временно отложена, което стана причина за избухналите в последно време слухове за възможна раздяла.

Да припомним, че през януари 2022 г. двамата се сгодиха и именно тогава вътрешни източници разкриха пред медиите, че двамата възнамеряват да си кажат „Да“ през 2023 г. на ексцентрично готическо парти.

View post on Instagram
 


Напоследък обаче новините за двамата не са от най-приятните, що се отнася до личните им отношения. Този февруари за първи път се заговори, че актрисата и рапърът са пред раздяла, макар двамата да се появиха заедно на наградите "Грами".

Слуховете за такава тръгнаха от публикация на Меган Фокс в Инстаграм, в която тя намекваше за изневяра от страна на музиканта.

Не след дълго обаче страстите сред феновете им бяха потушени, след като Меган уточни, че изневяра всъщност не е имало. Впечатление обаче направи на почитателите ѝ това, че тя се появи на партито на Оскарите на 12 март абсолютно сама.

За щастие снимките, които двамата публикуваха от Хаваите в началото на месеца и които бяха разпространени в различни медии, вдъхнаха надежда на феновете, че двойката все още има шанс. На снимката Меган и Машин Гън Кели изглеждат много щастливи и влюбени.


Какви всъщност са били причините за кризата в отношенията на тази двойка и как двамата са успели да преодолеят трудностите? Източници, близки до звездната двойка, споделят пред Us Weekly, че основният повод за конфликта помежду им е неразбирателство, продиктувано от страстните им натури. По техни твърдения Меган не била сигурна в чувствата си и се нуждаела от време, за да помисли за бъдещето на връзката ѝ с музиканта.

От своя страна пък Машин Гън Кели бил сигурен, че Фокс е единствената жена, която иска да бъде около него. Затова двойката решила да се запише при терапевт. Както отбелязва един от източниците, „откакто двамата започнали да посещават семеен терапевт, връзката помежду им се засилила повече от всеки друг път.“

Явно консултациите с психолог и пътуването до Хаваите е спомогнало много на двамата да преодолеят кризата във взаимоотношенията им,а дали скоро наистина ще има сватба, времето ще покаже.

Четете още: Джорджина призна кое е най-нестандартното място, на което са го правили с Роналдо