Автор
Весела Георгиева

Джейн Сиймур призна: правила е корекции, но не би повторила

Джейн Сиймур определено буди възхищение с начина, по който изглежда. На 72 Джейн не е загубила от момичешкото си излъчване, усмивката, а фигурата й е мечта за много дами.

В интервю, дадено наскоро за The Times, известната като д-р Куин Лечителката актриса, разказа за усилията, които е полагала по време на цялата си кариера, както начина, по който е гледала преди и гледа сега на промените, настъпващи с тялото й през годините.

Джейн призна откровено, че се е подлагала на козметични процедури.

"Когато бях на 40 реших да коригирам гърдите си. Но исках нещо наистина малко - дотолкова, че дори хирургът, който ги постави, ми каза, че не слагал толкова малки импланти. Трябваше дори да направим специална поръчка. Нещото, което ме накара да предприема това бяха няколкото раждания и последвалото кърмене".

Тя призна, че си е слагала ботокс. Но също така каза, че не би го направила отново.

"Това е нещо, което пречи на работата ми като актриса. Все пак трябва да имам напълно работещи мускули, за да мога да се вживявам и пресъздавам ролите си".

През 2018 г. Сиймур позира за трети път за списание Playboy, припомнят от Yahoo Life. Тогава тя е на 67 години - най-възрастната жена, снимала се за изданието.

"Не знам защо всички бяха толкова любопитни за това, което направих. А аз си казвах: какво толкова, все още съм жена и се чувствам удобно в кожата си. Притежавам и владея себе си. Затова не се отказах, а снимките се получиха наистина красиви." Така звездата обяснява решението си да застане пред камерата на едно от най-популярните еротични списания.

"И може би проблемът за много жени е, че след една определена възраст започват да се чувстват твърде уязвими и дори невидими. Моето мнение пък е, че просто трябва да продължат да бъдат жизнени, секси и да се забавляват", казва Сиймур.

И все пак, начинът, по който тя изглежда, не се дължи само на ген. А и на философия за живота, природосъобразно хранене и спортна активност.