Автор
Весела Георгиева

Телефонът го издаде: Джизъса е напуснал "Сървайвър"

Благой Георгиев, известен като Джизъса, май е елиминиран от шоуто няколко седмици преди големия финал на "Сървайвър". За това се издал самият футболист, включвайки мобилния си телефон.

За последно устройството на Благой е било активно на 12 февруари, малко преди да попадне на самотния остров в Карибско море. И оттогава не било включвано - до онзи ден, пише "България днес".

View post on Instagram
 

По правилник участниците нямат право да използват телефони или каквито й да е било удобства от външния свят, докато са в шоуто. Така че по всяка вероятност Благой вече не е част от продукцията...

Интересно е, че в същия момент телефонът на друга участничка от шоуто също е бил включен - на певицата Татяна.

Тази година "Сървайвър" се снима в почти реално време. А сериите, които се излъчват в понеделник и вторник, са заснети седмица по-рано.

Според някои обаче, възможно е снимките да са свършили по-рано и затова Благой и Татяна да имат достъп до телефон. Първоначално бе обявено, че "Сървайвър" ще се снима 3 месеца.

Дори да не спечели голямата награда, Благо със сигурност е щастлив от участието си. Говори се, че се е разбрал за космически хонорар - 300 000 лв.

Ако двамата с Татяна са отпаднали, те ще влязат в журито, което ще определи големия победител.

View post on Instagram
 

Така Джизъса ще има време за релакс на красивото райско местенце. Той има наета стая в хотел, както и пакет от екстри, които може да използва, докато чака края на предаването.

Единственото, с което е ангажиран, е да ходи на племенните съвети. Сбирките протичат около час, така че през останала част от денонощието Благой е свободен да прави каквото си иска - да се разхожда из Доминикана, да разглежда забележителностите и т.н.

А и сега, след като Поли разтръби, че се развежда с него, Джизъса няма защо да бърза да връща у нас...