Автор
Ива Петрова

Най-добрите дати за сватба през 2023 г.: Кои месеци и дни са най-благоприятни

Сезонът на сватбите е открит. Ако вече сте избрали своя сватбен ден, прочетете с каква енергийна вибрация е зареден той и я сравнете с тази на вашия сватбен ден. Една влюбена двойка ще може да отприщи потенциала на своята връзка в положителна насока, ако е готова да работи върху взаимоотношенията си. Ако не работите върху тях, тогава лесно може да допуснете негативната енергия да разруши връзката ви. Работете върху себе си, взаимно изследвайте както добрите си, така и отрицателните черти от характера и на двама ви. Методът Матрицата на съдбата помага много за това.

И така, нека първо да видим кои са най-подходящите месеци за сключване на брак до края на годината:

Май

Въпреки поговорката „да се ожениш през май означава да страдаш“, май е благоприятен месец за продължаване на семейните традиции.
В една връзка, узаконена или започнала през май, родителите на съпруга могат да играят голяма роля. От една страна, ако те изразяват открито своята подкрепа, това ще доведе до хармония в живота на младите. От друга страна постоянната намеса и критики на роднините ще засили негативния енергиен поток във взаимоотношенията между младата двойка. За двама души, събрали се под един покрив през май, е важно да бъдат честни един към друг, да си споделят и да си имат доверие, така че енергията в тяхната връзка да тече правилно.

Юни

Юни минава под 6-то ласо – ласото на влюбените. Нищо чудно, че това е един от най-популярните месеци в годината за две влюбени сърца да създадат съюз, зареден с енергията на любовта. Той носи крепък съюз и взаимонст. Основан на доверие, този брак е обречен на успех.

Юли

Юли преминава под енергията на силата, движението и победата. Положителното: браковете, сключени през юли, са успешни в организирането на съвместни бизнес проекти. Това са активни партньори в живота, пътуват и постоянно се развиват. Връзката се отличава с бурни емоции и огнени страсти, които понякога могат да се превърнат в унищожителни. Всичко зависи от нивото на баланс, което двойката може да поддържа. Винаги помнете, че във връзките няма място за война, а само за любов.

Август

Август е кармичен месец. Съюзите, сключени през този период, са свързани с изработване на кармата. Ако двойката носи положителна енергия, щастието и радостта ще ѝ бъдат дадени като награда. Ако обаче между тях прехвърчат искри с отрицателен заряд, това ще доведе до много спорове и изпитания. Не се страхувайте от този месец, защото тези, които са се оженили през август, са като огледала един за друг, тяхната връзка ще претърпи растеж и самоусъвършенстване.

За да се случи това обаче, ще трябва да се научите да мислите не само за себе си, но и за другия. Когато този обмен на загриженост е взаимен, вие ще бъдете най-щастливата двойка на света. Вниманието и чувствителността към нуждите на партньора ще положат положителни кармични семена. И тогава бракът, сключен през август, ще донесе щастие и късмет.

Изборът за сватбения ден също влияе върху брачния живот:

1-вия ден

Браковете, сключени през първия ден от месеца, ще бъдат заредени с енергията на Магьосника. Той ще донесе и на двамата способността да взаимодействат помежду си, да говорят за своите чувства, да споделят нуждите си. Това е необходимо за хармоничното изграждане на взаимоотношенията. Двойката трябва да се научи как да общува помежду си открито и честно. Потайностите няма да доведат до нищо добро в една връзка в дългосрочен план. Откритостта, честността и доверието ще бъдат ключови фактори за успех.

2-рия ден

Браковете, сключени на 2-рия ден, ще бъдат заредени с енергията на Висшата жрица – те могат да бъдат дълбоки и емоционални, но също така могат да бъдат и сложни и да изискват повече усилия, за да се разберете. Възможно е да се наложи да се доверите на интуицията си, да намерите баланса между чувства и разум. В брака, сключен на втория ден, е важно партньорите да общуват открито и честно, както и да се научат да изразяват чувствата и емоциите си.

3-ти и 30-ти

Браковете, сключени на третия ден, ще бъдат заредени с енергията на императрицата - връзката ще бъде доминирана от женската енергия на плодородието и красотата. Двойката спокойно може да продължи състезанието. Ще има много красота около партньорите, ако могат да я видят. Създаването на уют в дома ще бъде важна точка за изграждането на хармонията в една двойка.

4-ти и 31-ви

Браковете, сключени на четвърти и тридесет и първи, са заредени с енергията на Императора . Връзката ще бъде доминирана от мъжката енергия.
Първо, важно е да се научите как да управлявате своята енергия и сила. Това може да дойде под много форми, като вземане на бързи решения или поемане на повече отговорност за благополучието на партньора ви. Второ, трябва да обърнете внимание на комуникацията. Императорът символизира сила и власт, но за да управлявате ефективно отношенията, трябва да можете да покажете такива качества като търпение, способност да слушате и да говорите с партньора си.

5-ти и 23-ти

Браковете, сключени на пети и двадесет и трети, са заредени с енергията на Йерофанта. Връзките ще бъдат повлияни от духовността, моралът и традицията. Въпросът за религията може да бъде от значение за партньорите в определен период от живота. Важно е да се научите да уважавате и цените традициите и ритуалите, свързани с взаимоотношенията. Това може да се прояви в различни форми, например придържане към определени ценности.

6-ти и 24-ти

Браковете, сключени на шести или двадесет и четвърти, ще бъдат заредени с енергията на влюбените. Ако са искрени, тези бракове носят искрени и топли отношения, пълно взаимно разбирателство, чувственост и желание за създаване на комфорт в семейството. За такива партньори казват, че „са създадени един за друг“.

7-ми и 25-ти

Браковете, сключени на седмо или двадесет и пето число, ще бъдат заредени с енергията на Движението. Основното в партньорството е да не се обиждате един друг. Важно е да се научите да приемате скоростта на движение на партньора, да уважавате неговото темпо на движение. Общувайте помежду си: останете отворени и се доверявайте. Говорете за вашите мисли и чувства.



8-ми и 26-ти

Браковете, сключени на осми или двадесет и шести, са заредени с енергията на Справедливостта. Положителната страна на този брак носи откритост и разбиране на кръга на отговорността в съюза. Способността на партньорите да предприемат конкретни стъпки за подобряване на отношенията. В негативен план носи обидчивост, търсене на виновни, оплакване от несправедливост.

10-ти и 27-ми

Браковете, сключени на девети или двадесет и седми, са заредени с енергията на Мъдреца. Характерни са със зачитане на личните граници на партньора. Това е съюз, в който всеки разбира нуждите си и мъдро се доверява на партньора си.

10-ти и 28-ми

Браковете, сключени на десети или двадесет и осми, са заредени с енергия за късмет. За двойка, която се е оженила под енергията на късмета, околната среда ще играе важна роля. Ако наблизо има щастливи, успешни и активни хора, тогава двойката, като отражение в огледалото, ще бъде същата. И обратно. Погледнете обкръжението си и създайте своето щастие съзнателно.

11-ти и 29-ти

Браковете, сключени на единадесети или двадесет и девети, са заредени с енергията на силата и потенциала. От положителната си страна водят до разкриване на материалния потенциал на двойката, до постоянно развитие и движение.
Негативни черти: италиански страсти в отношенията, арогантност, сприхав нрав Пасивност, неспособност да разпределят силите си.

12-ти

Браковете, сключени на 12-ти, носят енергията на служенето . Задачата на партньорите е да се научат да се обичат безусловно, да разбират нуждите на другия, но в същото време да не се губят в отношенията си.

13-ти

Енергията на взаимоотношенията ще донесе трансформация . Това могат да бъдат трансформации в съвместни работни проекти, в бизнеса или духовните възприятия.



14-ти

Бракът, сключен на 14-ти, носи енергията на равновесието и баланса . Подобно на карта таро жената държи стомна, а мъжът – съд и си наливат вода. Това е цикъл и баланс във всички сфери на съвместния живот.

15-ти

Браковете, сключени на 15-ти, носят енергията на изкушението . Какво означава? Този ден носи просперитет и богатство, успех, изобилие от пари. Но в негативен план може да изведе на преден план минусите единия или и на двамата партньори.

16-ти

Браковете, сключени на 16-ти, носят енергията на духовното развитие. Положителната страна: натрупване на недвижими имоти, лесно преминаване на тестовете в живота. Отрицателна страна: унищожаването на духовните основи един на друг. Загуба на стабилност и спестяване на материали. Угаждане на слабостите и нежелание за духовно развитие. Неспособност да се видят причинно-следствените връзки.

17-ти

Браковете, сключени на 17-ти, носят енергията на звезда, слава и популярност. Партньорите могат да бъдат популярни заедно или поотделно. Възможна е ситуация, когато единият от партньорите да подкрепя другия в желанието му да бъде известен.
Обикновено партньорите в този брак разкриват своите таланти и стават щастливи в професионалната реализация.

18-ти

Браковете, сключени на 18-ти, носят енергията на Луната и тайните. Положителната страна: партньорите са свободни от страхове. Ако мечтите им съвпадат, те бързо ще се сбъднат.

19-ти

Браковете, сключени на 19-ти, носят енергията на богатството и изобилието. В положителен аспект този брак носи финансово изобилие, голямо семейство. Възможни са обаче терзания за грешки в миналото, самокритика.

20-ти

Браковете, сключени на 20-ти, са под знака на родовата енергия. Партньорите определят свои собствени правила в семейството, независимо от родителските семейства. Те могат да създадат семеен бизнес, който да бъде предаден на децата. И могат да продължат делото на родителите си.

21-ви

Браковете, сключени на 21-ви, са заредени с енергията на света. Тези брачни партньори са активни пътешесственици. Те могат да сменят градове и държави. Ще имат късмет и в съвместни проекти, свързани с IT сферата. Всичко, свързано с опазването на природата и подпомагането на нуждаещите се, също е подходящо за зареждане на двойката с положителна енергия. Заедно те могат да променят правилата на този свят.

22-ри

Браковете, сключени на 22-ри, имат жизнерадостната енергия на Шута. Това са свободни хора, които могат да се придвижат до края на света с един куфар. Независим доход, липса на привързаност и чувство за свобода във всяка сфера на живота. Това може да бъде свободата да живееш навсякъде, свободата да променяш възгледите и принципите си, свободата да инвестираш в различни посоки.

Четете още: Най-необичайните сватбени традиции по света