Автор
Пепа Попова - Пепита

С какво да носим любимото си бяло сако тази пролет?

Бялото сако е универсален и задължителен елемент в гардероба. В студения период може да се носи многослойно, като върху него се наметне палто или шал, а през топлия сезон може да се комбинира с топове и панталони, ризи и дънки, къси поли и мокасини с чорапи или да се носи на голо тяло с ефектни бижута вечер. Вариантите за стилизиране могат да бъдат десетки, но днес искаме да ви покажем четири актуални и прости начина за това как да носите бяло сако в новия пролетно-летен сезон.

С деним
Комбинацията от деним и бяло сако е основно и семпло решение за всеки ден. Можете да стилизирате визията с обувки и чанта багет или удобни маратонки и широка чанта.

View post on Instagram
 



Едноцветно
Няма по-стилна и елегантна монохромна визия от total-white. Пример за това е it-момичето Leonie Hanne, която избра бял тоалет на Jacquemus за своя стилна проява. Ленената макси пола лесно се съчетава с бяло сако, сандали с тънки каишки и дълга чанта през рамо. В този вид можете да отидете на среща, сватба или приятно лятно събитие.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 


С мокасини или маратонки
Мокасини с бели чорапи са актуален стилистичен трик, който трябва да пробвате през пролетта. Другият вариант е да заложите на удобни бели маратонки

View post on Instagram
 

Класически
И, разбира се, класиката — вечната комбинация от бяла горна част и черна долна никога няма да излезе от мода. Ето защо, ако имате черни панталони в гардероба си, опитайте да ги носите с бял блейзър на голо тяло и заострени обувки, следвайки примера на любимите ни модни икони. Тази модерна формула никога няма да се провали.

View post on Instagram