Автор
Ева Григорова

Бащата на Меган със сърцераздирателно признание: Тя ме уби и след това ме оплака

Болният, отдавна отчужден баща на Меган Маркъл сподели в документален филм, че отказва да бъде погребан от своята дъщеря, след като тя многократно е споделяла как вече е оплакала загубата му.

78-годишният Томас Маркъл, който говори трудно след тежък инсулт, моли дъщеря си да се свърже отново с него и да му позволи да види за първи път своите внуци, принцеса Лилибет, 1, и принц Арчи, който ще навърши 4 години в събота, деня, в който другият му дядо, крал Чарлз III ще бъде коронясан.

View post on Instagram
 

В документалния сериал за Меган и Хари, който беше излъчен по Netflix, Меган споделя, че е загубила баща си, а в своите мемоари принц Хари, пише че съпругата му скърби за загубата на баща си.

“Тя ме уби и след това ме оплака“, каза скърбящият баща пред австралийското новинарско шоу 7News Spotlight. Пред медията той дори споделя, че вероятно това ще бъде последното му интервю.

"Отказвам да бъда погребан от нея.“ - каза още Томас.

View post on Instagram
 


Маркъл сподели трогателни видеоклипове на него с дъщеря му като доказателство, че тя е обичала баща си, който е бил нейният герой, преди той да бъде изцяло отхвърлен от нея.

“Иска ми се да можем да седнем и да поговорим“, каза той, като същевременно призна, че е малко вероятно това да се случи, като се има предвид, че дъщеря му не е осъществила никакъв контакт с него, дори след инсулта му преди година.

"Ако тя не се появи след инсулта ми, тогава какво би я трогнало?" – попита бащата, който днес ходи с бастун.

Томас Маркъл каза, че не се е чувал с дъщеря си, откакто тя му е написала "толкова омразно и толкова жестоко“ писмо преди повече от четири години.

View post on Instagram
 


В мемоарите си 38-годишният Хари твърди, че "в това писмо няма нищо, от което да се срамува“, като същевременно разкъсва тъста, когото никога не е срещал, че е споделил части от него с пресата.

Томас Маркъл обаче настоя: “В това писмо има и други неща, които са толкова омразни и толкова жестоки, че не бих го споделил. Така защитавам повече нея, отколкото себе си“, каза той, твърдейки, че ще го изгори, преди да го продаде, въпреки че са му били предложени големи суми.

“Мег, обичам те - обичам внуците си. Бих се радвал да ги видя", каза той, отбелязвайки, че младият принц и принцеса "ще имат моя нос, ще имат моите очи".

Той нарече Хари “приятен човек“, като му каза: “Обичам те, затова че се ожени за дъщеря ми“.

“Отворен съм за всякакъв вид разговори“, каза той в последното обръщение до дъщеря си, усмихвайки се и казвайки “Благодаря“.