Автор
Весела Георгиева

Алисия май е прекалила с филърите

Певицата Алисия притесни своите последователи с начина, по който изглежда. Тя отговори на въпроси, свързани с новата й песен "Инсомния".

В клипа към парчето тя е блондинка, но русата коса явно е била само за снимките, защото след тях изпълнителката отново е брюнетка. Плашещи са обаче бузите, натъпкани с филъри и твърде подчертаните скули, които правят лицето на Алисия като на извънземно.

View post on Instagram
 

На въпросите, свързани с външния й вид, Алисия не отговори и заяви, че няма да удостои с отговор злобни и дребнави подмятания. Hotnews.bg видя, че от доста време в своя инстаграм профил тя не е качвала снимка на лицето си отблизо, явно заради преживените наскоро интервенции, които са я променили до неузнаваемост.

Носът на 40-годишната фолкаджийка също се смалява всяка година, като през 2022 тя си направи трета операция. За сметка на това устните й са все по-големи, очите - дръпнати. Съвсем като на азиатка.

View post on Instagram
 

За текста на "Инсомния" певицата разкри, че е отново нейно дело, но този път, за разлика от „Телефона“, взима участие и нейна фенка. Алисия благодари специално на Тони Стораро, който помогнал тя да купи правата на турска песен, за да направи "Инсомния".

„Този проект го правя от 2 години – имахме проблеми със заснемането му. Но съм много благодарна на Тони Стораро, че ми помогна да закупя правата на песента – тя е на турски композитор. Не съм откраднала песента, купила съм правата за нея“, сподели тя.