Автор
Весела Георгиева

Поли на Джизъса: Делото за развода ще е през юни, чакам го да подпише

Половинката на Благой Георгиев продължава да нажежава медийното пространство с нови признания.

"Всичко е готово, пуснала съм документите за развод в съда. Делото ще е юни месец." Това каза съпругата на Благо Джизъса - Поли, ексклузивно за "България Днес".

View post on Instagram
 

"Това не е никакъв пиар, абсолютната истина е! Искам развод от Благо! Просто той не е това, което очаквах. Разочарована съм от неговото поведение, това не е поведение на женен мъж. Аз не гледам "Сървайвър", но мои близки и познати постоянно ми пишат, че е близък с Татяна в шоуто, само я защитавал и тем подобни. Просто когато останах сама, прецених, че така ще е по-добре и занапред. Явно никога няма да се промени."

View post on Instagram
 

Както стана ясно по-рано, Поли е обмисляла развода от мига, в който бившият футболист влезе в шоуто. Интересно тогава, защо пътува до Доминикана, откъдето си пусна доста секси снимки. Тогава Поли каза, че не се е виждала с Благой, защото условията по договора не го позволяват. Но много от феновете на футболиста не повярваха на тези коментари...

"Раздялата ни е напълно очаквана", казва още Поли.

Джизъса, който от няколко дни е в България, след края на снимките, активно работи по рекламните си договори, пуска снимки в Инстаграм, но не е коментирал поискания от Поли развод.