Автор
Ива Петрова

Тино е най-достойният и забележителен играч в седмия сезон на 'Сървайвър'

Певецът Тино си сечели симпатията на участниците в предаването "Сървайвър", и то напълно заслужено. Изпълнителят с топъл басов тембър бе обявен от конкурентите си за най-достойния и забележителен играч в риалитито.

И наистина музикантът се отличава от останалите не само с физическа сила, но и с изклучителен интелект и балансираност на характера. Нито един път от началото на участието си до този момент той не си е позволил да каже лоша дума към когото и да било от участниците. Великодушие и спортсменство са само една малка част от качествата, които Тино притежава.

Странно, но тъкмо тези, които най-много се възхищаваха на качествата му, го изгониха на Острова на отшелника - мястото, където никой не иска да се озове.

"Тино е най-силният играч с най-чистия имидж. Никога не е казал лоша дума за никого. Има нашето огромно уважение и възхищение, но ни е страх, че ако не го отстраним сега, няма да имаме шанс в играта, а той ще стане победител", искрено сподели дизайнерът Едис, който играе в непробиваема петорка със студентката Ермина, екскурзоводката Геновева, футболиста Цецо и брокера Павел.

След като попадна на Острова на отшелника, на Тино се наложи да изправи в битка за оцеляване с още двама обитатели на самотното парче земя - футболиста Благой Георгиев и атлета Иван.

В изпитанието за баланс и концентрация Тино завърши първи. Втори се справи Джизъса, а Иван приключи последен и отпадна от приключенското риалити.

Това се случва точно две седмици преди големия финал на 16 май.Тогава ще стане ясен големият победител на риалитито. Развоя на събитията водещият Ваня Джаферович коментира така:

"Като фен на тази игра, а не като водещ, мога да кажа голямо "Браво" на петорката за начина, по който играе тази игра. Останалите са голямо разочарование. Имам чувството, че някои хора сякаш чакат своя ред, все едно са на разстрел", заяви той, вероятно визирайки гемолога Светльо, фолкпевицата Татяна и инфлуенсърката Мария.

Четете още: Поли на Джизъса: Делото за развода ще е през юни, чакам го да подпише