Автор
Ева Григорова

Златка не скри презрението си към родителите на бившия си мъж Благой Георгиев

Златка Райкова може е и да е на седмото небе от щастие след появата на второто си дете, но има и сметки за уреждане.

Плеймейтката отговаряше на въпроси на фенове точно преди да стане мама за втори път и не скри презрението си към родителите на бившия си мъж Благой Георгиев. На въпрос дали те са се интересували от внука си Благой-младши, докато татко му се опитваше да спечели "Сървайвър" в далечна Доминикана, Златка обясни, че двамата не са потърси тригодишното момченце.

View post on Instagram
 

Тя обаче не страда от това, защото ги смята за лоши хора. "Нямам желание за контакт с тях. Лицемерни и неблагодарни хора не искам край нас", обясни бившата на Благо.

Райкова неведнъж е твърдяла, че тя е издържала децата на Благо от предишни връзки, докато двамата бяха заедно, не срещнала благодарност и разбиране в родителите му, както и в него. Нещо повече-той я заряза заради по-младата Полина, с която също се раздели. В интервю за "Търси се" майката на Благо Румяна Георгиева заяви, че отношенията ѝ със Златка винаги са били обтегнати, а тя и мъжът ѝ са били против тази връзка на футболиста.

View post on Instagram
 

Феновете на Райкова не са забравили думите на родителката и яко я нахраниха. Злати също подпука бившия футболист, като ясно заяви, че една жена трябва да разчита и вярва на мъжа до себе си.