Автор
Весела Георгиева

Диана Димитрова отново шокира: Нарече сълзите на участник в Капките фалшиви

Диана Димитрова взриви социалните мрежи, но този път коментарът ѝ бе свързан с представянето на участници в "като две капки вода". Диана похвали изпълнението на Тома Здравков, но здраво насоли друг участник, пише Блиц.

Диана и Тома явно се познават твърде добре и това личи от думите ѝ за участието му в шоуто. Вниманието на феновете на Капките обаче бе привлечено не от похвалата за Тома, а от думите на актрисата за друг участник. И вероятно най-засегната със сигурност ще е колежката ѝ Ралица Паскалева.

"За първи път споделям мнението си за формат, но ТОМА! Ах, Тома! Истинско удоволствие и вдъхновение е той! Много харесвам Владо и Кали, но Тома е ненадминат! Дал Господ! Освен безумния талант, Тома е истински добър и чист човек и искам да Ви споделя мили зрители, не обръщайте внимание на фалшивите сълзи на някои от участниците. Гледах ги доста години", гласи коментарът на актрисата.

С коментара за "фалшиви сълзи" Димитрова вероятно визира Ралица Паскалева, която преди седмица се разчувства и се разплака пред камерите, след като трябваше да влезе в образа на голямата Ваня Костова.

Диана може би храни неприязън към колежката си Ралица, заради факта, че Паскалева взе страната на Юлиан Вергов в скандала му с Димитрова, пише blitz.bg