Автор
Ива Петрова

Също като Джоли и Пит: Гущерови показаха специален детайл от дома си

Светлана Гущерова не е от звездите, които обичат често да излагат на показ личния си живот. За сметка на това обаче, когато го направи, предизвиква дъжд от коментари и реакции от страна на феновете ѝ.

Напук на хейтърите Гущерова доказа, че семейството за нея е най-важното и че не съществува нищо друго, което да отклони еротичния модел от най-важното в живота ѝ - трите ѝ деца.

View post on Instagram
 

Известен факт е, че Светлана ревниво пази наследниците си от медиите, както и че е чудесна къщовница, която заедно с домашните си помощници поддържа дома си до най-малкия детайл.

Малките детайли, с които Гущерова създава перфектен домашен уют за цялото семейство, са обект на хвалба и от женските форуми.

До това заключение последователите ѝ стигнаха благодарение на две снимки от спалнята на Гущерови. На тях ясно се вижда, че спалното бельо на семейство Гущерови е специално персонализирано - за Mrs. Gushterova и за Mr. Gushterov, което силно напомня на Mr & Mrs Smith, изиграни от Брад Пит и Анджелина Джоли, отбелязват от Hotnews.bg.



Усетът към детайла за Гущерова, който не е никак ново за нея, явно е преминал през градация покрай бранда ѝ за луксозни дамски пижами, а когато става въпрос за бутикова мода, най-малкият елемент е от изключително значение.

Четете още: Златка пръснала 10 бона за раждането