Автор
Кристина Кирова

Отлъчен, но усмихнат: Принц Хари пристигна в Уестминстъркото абатство (снимки)

Принц Хари пристигна тази сутрин в Лондон за коронацията на баща си крал Чарлз Трети. Макар и дълго време да не потвърждаваше присъствието си на историческото събитие, заедно със съпругата си Меган, той заявил, че ще пристигне сам в Уестминстърското абатство, както и се случи.

38-годишният херцог на Съсекс пристигна тази сутрин, когато се присъедини към другите членове на кралското семейство, за да влезе в църквата в центъра на Лондон.Той беше забелязан в добро настроение, докато вървеше заедно с принцесите Юджини и Беатрис и техните съпрузи Джак Бруксбанк и Едо Мапели Моци.

View post on Instagram
 

Най-малкият син на краля, който се очакваше да остане във Фрогмор Котидж за една нощ преди събитието, е поканен на обяд в Бъкингамския дворец днес след историческата служба, съобщи Sky News. Но Хари вероятно ще отлети за САЩ възможно най-бързо след церемонията, за да бъде със съпругата си Меган Маркъл и да отпразнува четвъртия рожден ден на сина им Арчи.

View post on Instagram
 

Процесията започва всеки момент, а част от кралския оркестър като концерт майстор ще бъде българският цигулар Васко Василев.

View post on Instagram