Автор
Кристина Кирова

Ужасът на Хари и Уилям се сбъдна: Камила официално е новата кралица-консорт (снимки)

Противоречивата съпруга на крал Чарлз III официално получи короната на кралица-консорт. Камила Паркър-Боулс, която от мразената любовница на тогавашния принц се превърна в негова законна половинка след смъртта на принцеса Даяна, вече получи кралската си титла.

View post on Instagram
 

Короната тя получи няколко секунди, след като Чарлз беше официално провъзгласен за крал на Великобритания. Камила официално застана до Негово величество, което определено бе един от кошмарите на доведените ѝ синове - принц Уилям и принц Хари.

Макар Камила да не е образец за кралска снаха, тя успя да се наложи в семейството и дори преобърна отношението на Елизабет II към себе си и успя да намери мястото си. И от Пепеляшка, днес тя се превърна в кралица-консорт. От плът и кръв, с короната с диаманти на главата.

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че Чарлз и Камила сключиха брак през 2005 г., отново в Уестминстърското абатство, където днес се състои коронацията.

Четете още: Да надникнем в живота на новата кралица-консорт: Ето кои са децата на Камила - доведените брат и сестра на принцовете Уилям и Хари