Автор
Ева Григорова

Новината на деня: Том Круз страшно си пада пo Шакира!

Том Круз здравата е хлътнал по Шакира, след като звездите бяха видени заедно в Маями през изминалия уикенд. Двамата присъстваха на поредното състезание от календара на Формула 1 - Гран При в Маями.

Близък до актьора споделил пред Page Six, че 60-годишният Круз е “изключително заинтересован да преследва“ колумбийската певица, тъй като между двамата имало невероятна химия.

Южноамериканската изпълнителка, чието пълно име е Шакира Изабел Мебарак Рипол, се раздели с дългогодишната си любов Жерар Пике миналото лято. Малко по-късно тя го обвини, че ѝ е изневерил с жената, с която в момента има връзка - 24-годишната Клара Чиа Марти.

Изпълнителката на Hips Don't Lie "има нужда от мека възглавница, върху която да падне и това може да е Том", каза още доста фигуративно източникът.


Неназованият човек допълни още: “И тя не е по-висока от него“, защото Круз е висок 170 см, а Шакира - 158 см.

Холивудският актьор дори изпратил цветя на изпълнителката на Whenever, Wherever, за да засвидетелства адмирациите си към нея.


Шакира е майка на две деца - Милан, 10 и Саша, 8, те са плод на нейната връзка с бившия футболист Жерар Пике, която продължи цели 12 години.

Круз е баща на три деца: Изабела, на 30 и Конър, на 28, от бившата му съпруга Никол Кидман и Сури, 17, от бившата му съпруга Кейти Холмс.