Автор
Весела Георгиева

Микаела съблече ергена Евгени, ядоса се на Елена и Валерия (Снимки)

Евгени Генчев за пореден път доказа, че се води единствено и само от емоциите, а тази вечер зрителите на bTV станаха свидетели на спонтанното му решение да скочи в басейна заедно с Микаела.

Студентката по право свали роклята си и остана по боди, а виртуозът захвърли ризата и панталона си и остана само по боксерки.

„Всеки път Евгени вдига нивото на адреналина и знае как хем да ме зарадва, хем да ме шокира“, не скри емоцията си Микаела, която разкри, че не може да плува и че ще разчита единствено на обятията на Генчев, за да не се „удави“.

View post on Instagram
 

„Просто искам да се насладя на момента. Доста красиво е всичко – той, гледката, чувствата… Просто е неописуемо! Евгени е супер чаровен и сладък и не мога да му устоя. Супер благодарна съм му, че ми подари този момент и го споделям заедно с него“, сподели още Михаела.

View post on Instagram
 

По време на вечерния коктейл червенокосата красавица успя да влезе в конфликт с Елена и Валерия относно нагласите и на двете, че ще бъдат на финал: „Имам чувството, че съм в ситкома на Елена и Валерия… Малко вече ми идва в повече. Постоянно сте вглъбени една в друга. Целият маниер на вас двете е сякаш сте само вие двете и нищо друго не съществува“, пише Hotnews.bg.