Автор
Ева Григорова

Принцеса Шарлот е преродената Даяна?

Съществуват множество странни теории за кралското семейство, но една се превърна в истински хит в Мрежата през последите дни.

Става дума за принцеса Шарлот, която е дъщеря на принц Уилям и принцеса Кейт. Тя е следващата в редицата за наследяване на трона след принц Джордж, който е втори след баща си.

След коронацията множество хора започнаха да твърдят, че именно принцеса Шарлот е превъплъщението на принцеса Даяна заради нейното поведение и външен вид. Потребителите на Twitter твърдят, че виждат прилика между нея и покойната ѝ баба. Но има още една покойна кралска особа, на която принцеса Шарлот прилича дори повече от лейди Ди.


Ако върнем времето назад и разгледаме стари снимки на кралица Елизабет II, бързо ще установим, че принцеса Шарлот е почти точно нейно копие. Голяма част от феновете на кралското семейство обаче забелязаха, че докато беше в каретата по време на коронацията, Шарлот правеше доста физиономии, които напомняха израженията на покойната Лейди Ди.


Основното притеснение за децата на принц Уилям е дали те ще се разбират, когато пораснат, или ще бъдат дистанцирани, както са баща им и принц Хари в момента. А вие, как мислите?