Автор
Ива Петрова

Кога роди, кога се стопи: Златка Райкова свалила 10 кг за 10 дни

Веднага след като Златка Райкова се прибра с новороденото у дома, бившата плеймейтка не пропусна да обърне внимание и на феновете си.

И този уикенд, както всеки път, тя не пренебрегна последователите си, като отговори на техни въпроси в социалните мрежи. Сега запитванията бяха фокусирани най-вече върху второто ѝ дете. Щастливата майка разкри, че втората ѝ бременност е била по-трудна от първата, поради което ѝ се наложило да си почива повече през последните месеци преди раждането. Това станало причина тя да качи 17 кг.

View post on Instagram
 

Райкова обаче побърза да се похвали, че откакто е родила, вече е успяла да свали цели 10 кг. За целта била спряла захарта и ограничила храненията.

37-годишната блондинка призна още, че не робува на набралата напоследък модна тенденция майките да се допитват до астролози за деня и часа на секциото си, така че житейският път на детото им да бъде осеян от цветя и рози.

View post on Instagram
 

Както знаем вече, Златка се сдоби с втора рожба на 3 май. Явно красавицата бърза да си върне предишната форма, тъй като свалянето на 10 кг за 10 дни си е удивителен резултат. При избора на име на бебето Златка и този път спази традицията и кръсти сина си на баща му - Карен-младши. Припомняме че, първото ѝ дете бе кръстено също на неговия баща - Благой-младши.

Русата изкусителка с радост сподели, че татко Карен е на седмото небе от щастие и се вълнува безкрайно много от появата на наследника си. Тя също така го похвали, че много полага грижи за сина си наравно с нея.

Райкова не скри обаче, че младият баща все още е несръчен при слагането на памперси и че в повечето случаи тя е тази, която ги сменя. Феновете ѝ научиха още, че макар на този етап Златка да разчита изключително на помощта на двете баби на мъничето, тя все пак търси и жена, която да помага в отглеждането на Карен-младши.

View post on Instagram
 

Четете още: Джулката пусна сина си в конкурс за красота. А дали спечели?