Автор
Весела Георгиева

Огромен скандал в навечерието на коронацията: Чарлз и Камила се скарали заради Хари

Коронацията на крал Чарз Трети мина, всички са щастливи, а почитателите на монархията се насладиха на дефиле от лъскави тоалети и музикални изпълнения. Сега обаче се оказва, че е имало проблеми.

И един от тях е бил свързан с Хари... Говори се, че Чарлз и Камила са имали пререкания, заради поканата към по-малкия син на британския монарх. За това съобщава Radar Online, позовавайки се на собствен източник.

Твърди се, че съпругата на Чарлз е започнала скандала, заради присъствието на Хари на церемонията. Според нея, предателството на Хари и Меган не трябва да бъде толерирано, казва източник, близък до двора.

View post on Instagram
 

Той също така твърди, че Чарлз III на свой ред е раздразнен от неуважителното отношение на Камила, която непрекъснато критикувала решенията му.

View post on Instagram
 

В противоречивата мемоарна книга "Резервен", издадена на 10 януари, принц Хари обвини Камила, че е предоставила на таблоидите информация за него и съпругата му Меган Маркъл.

А в интервю за американската телевизия CBS, ден преди пускането на мемоарите, Хари нарече мащехата си "опасен злодей".

Със сигурност тепърва ще виждаме още задкулисни битки между Хари и семейството му, част от което е и Камила.

Новият портрет на Чарлз III, на който той позира с наследниците на трона - Уилям и Джордж, също едва ли е оставил добро впечатление у раненото сърце на Хари.