Автор
Ива Петрова

Тази двойка от 'Един за друг' разбра, че чака бебе и прекрати участието си

Радостна вест прекрати участието на една от най-очарователните двойки в романтичното състезание по Нова тв "Един за друг".

Виктория и Георги разкриха новината, че чакат бебе, след като нежната половинка потвърди съмнението си с положителен тест и преглед при специалист.

Изненадващата вест бе посрещната с искрено щастие от останалите участници в шоуто. Заради деликатното състояние на Вики, двойката ще трябва да се оттегли от участието си в изпитанията.

Причина за това е, че някои от игрите са опасни и лекарският екип препоръчва на бъдещата майка да прекрати състезанието. Това ще лиши двойката от възможността да се бори за най-голямата награда, но пък причината за това си струва повече от всичко на света. А най-красивото тепърва предстои за младите влюбени.

Въпреки че няма да участват вече в състезанието, бъдещите родители получиха разрешение да останат във Вилата на любовта. Там, заедно с останалите участници, те ще продължат да съпреживяват изпитанията им до финала, а той е само след няколко дни.

Четете още: Нов ден, нова изгора за Джисъза - хвана се с дъщерята на известен българин!