Автор
Кристина Кирова

Истинска модна икона: Майката на Илон Мъск заблестя в българска рокля (снимка)

Мей Мъск - майката на най-богатия човек на планетата, Илон Мъск, е истинска модна икона. Макар и на 75 г., тя изглежда зашеметяващо и е продължила строгия си режим и здравословен начин на живот, на които се е отдала още в младостта си, когато е работела като модел. И до днес тя притежава завидна хубост и изкусителна фигура.

Ето защо всички модни къщи и издания се борят да работят с нея. Но с времето тя си е извоювала правото да решава сама с кого иска да работи и поставя условията. Включително решава и с какво да бъде облечена и никой не може да наложи мнението си над нея, а тя има наистина безпогрешен вкус. Доказа го за пореден път, когато изгря на корицата на едно от най-известните модни списания в уникална рокля, която е дело на българската дизайнерка Десислава Тошева.

Фотосесията за корицата е била заснета в Санторини, а Мей Мъск, която се е влюбила в тоалета, побързала лично да поздрави Десислава за отличната работа, пише "Телеграф".

Българският дизайнер несъмнено гради много успешна кариера зад граница, а модните ѝ творения са харесвани и носени от не една или две световни звезди. Сега тя е в очакване на филмовия фестивал в Кан, където ще бъде сред знаменитите гости.

View post on Instagram
 

Четете още: Тайната символика зад тоалетите на Кейт Мидълтън и принцеса Шарлот на коронацията (Снимки)