Автор
Весела Георгиева

Както всички очаквахме: Благой Георгиев грабна чека в "Сървайвър" с трогателни думи

Благой Георгиев - Джизъса е големият победител в седмия сезон на „Сървайвър“. Благо спечели вота на журито и надви студентката Ермина и финансовия представител Данаил. Любопитен е фактът, че информацията, че Джизъса печели формата излезе по медиите доста преди финала на шоуто...

„През цялата игра мислех за децата ми. Исках да бъда пример за тях“, развълнуван обясни бившият футболист. Освен титлата „Последният оцелял“, той отнесе и чек за 150 000 лева.

View post on Instagram
 

Секунди след като водещият Ваня Джаферович съобщи името на футболиста, ММА боецът Жоро, който беше най-добрият му приятел в риалитито, го метна на рамо и го понесе с радостни викове, пише Lupa.

View post on Instagram
 

„Много е вълнуващо! Ако бях спечелил Шампионска лига, нямаше да се чувствам така. Там имаш отбор, а в „Сървайвър“ се бориш сам. Благодаря на всички, много ви обичам! За мен е чест, че бях с всички вас тук!“, обяви Джисъса.

За Благой гласуваха осем бивши участници - ММА боецът Жоро, атлетът Иван, фолкпевицата Татяна, гемологът Светльо, инфлуенсърката Мария, дизайнерът Едис, влогърът Чефо и актрисата Снежана. Останалите пет гласа се разпределиха между Ермина и Дани, които също поставиха на изпитание инстинкта си за оцеляване и водиха битки на предела на силите си.