Автор
Люблена Папазова

Валерия: Нямам капка съмнение, че ще си тръгна с Евгени

Официално Валерия и Елена са двете финалистки, между които утре вечер от 20:00 ч. по bTV ергенът Евгени Генчев ще трябва да избира в последния епизод от втория сезон на най-романтичното телевизионно риалити в българския ефир, след като Микаела напусна без роза. И моделката, и редакторката са убедени, че утре ще чуят заветното „Обичам те!“ от Генчев и ще получат от него предложение за брак.

„След срещата ни днес нямам капка съмнение, че ще си тръгна с Евгени, но все пак мога да падна от много високо“, заяви Валерия на Елена след последната за сезона церемония на розата, а тя, от своя страна, също сподели, че предусеща, че тя ще е избраницата на ергена: „И аз няма да се откажа и все повече усещам, че тази реципрочност я виждам и в очите, и в думите му, така че ще се борим“…

За да помогнат на Евгени в избора му, утре в имението ще пристигнат родителите на Евгени. „Това е денят, в който всичко ще се промени. Точно сега имам огромна нужда от подкрепа. Чувствам се много развълнуван, нетърпелив, но същевременно притеснен“, не крие емоцията си световноизвестният виртуоз на крачка от най-съдбоносното решение в живота му.

Валерия или Елена – коя от двете ще чуе от Евгени думите: „Моля те да бъдеш моя и да станеш моя жена!“, ще разберем утре вечер в специалния тричасов финален епизод на „Ергенът“ от 20:00 до 23:00 ч. само по bTV.