Автор
Ива Петрова

Валерия от 'Ергенът': Ще гледам Евгени като куче

Срещата между Валерия и майка ѝ – Петя, мина изключително емоционално и за двете. Родителката демонстрира изключително спокойствие и мъдрост в разговора с наследничката си, но не въздържа сълзите си на радост, когато научи от дъщеря си колко влюбена е тя в Евгени.

Защитничката на животни в беда увери майка си, че изпитва изключителна любов към пианиста. А това от своя страна силно трогна майката, която сподели, че Валерия не е от хората, които лесно допускат до сърцето си когото и да било.

Самият Евгени успя да направи изключително добро впечатление на Петя, след като я изненада с огромен букет с цветя. По време на разговора им насаме родителката се поинтересува от Евгени какви са чувствата му към Валерия.

Той призна, че вече си е представял живота и старините си с нея. Евгени описа Валерия като изключително борбена и всеотдайна. Петя не пропусна обаче да предупреди ергена, че дъщеря ѝ е с много труден характер, но и че има ли любов, е готова на всичко. Валерия пък сподели пред приятелката си Ивона, че с Генчев вече се замисля за семейство – нещо, което до този момент никога не ѝ се е случвало.

След като Евгени остави Петя да се види насаме още малко с майка си и дружката си, Петя предупреди Валерия, че ако иска да задълбочи отношенията си с Евгени, ще трябва да остави на втори план каузата си, посветена на беззащитните животни: „Бих ти дала един майчински съвет – за да продължиш с Евгени, малко кученцата трябва да минат на заден план. Няма да спираш да им помагаш, но трябва да обърнеш внимание и на него“. На това Валерия отговори, че може да обръща внимание на Евгени, без кучетата да минават на заден план, намеквайки, че и него ще го гледа като куче. По думите ѝ няма как да кучетата да отстъпят на заден плън, тъй като вече е дала прекалено много от себе си за тази кауза и това е нейната най-голяма любов.

"Точно затова се радвам, че Евгени напълно разбра, че това е моят живот", подчерта тя. Валерия все пак отбеляза обаче, че със сигурност ще трябва да попромени графика си, за да намира повече време за Евгени. "В името на любовта ми към Евгени бих направила много компромиси. Ще подредя нещата така, че да имам време за всичко и никой да не е ощетен от вниманието ми", заключи Валерия.

Четете още: Валерия: Нямам капка съмнение, че ще си тръгна с Евгени