Автор
Весела Георгиева

Ето какво казват сънищата ви за вашия любовен живот

Сънищата имат връзка с живота ни, включително любовния. Каква точно? Отговорите ги дават писателката Кели Съливан Уолдън и психологът Трейси Щайн.

Щайн казва, че ако имате повтарящи се сънища за един човек, може да си запишете това, което си спомняте от съня си, пише "Елит дейли".

Обърнете внимание и на темата на съня. Дали е романтична, приятелска или изпълнена с напрежение.

„Това може да ви "каже" много за това, което чувствате към този човек. Може би искате да сте по-близки“, казва Щайн.„За повечето хора в основата на всичко, което правим, казваме, мечтаем, е сърцето – начин да се свържем по-силно с другите“, казва Уолдън, пише "Телеграф".

Тя също обяснява, че когато почувствате копнеж за еротичната връзка, която се е състояла в съня ви, това може да означава, че събуждате „страстен аспект на себе си, който все още не е изпълнен“. Тези видове сънища може да ви накарат да се запитате как можете да удовлетворите това желание с партньора си в реалния свят.

Дали човекът, когото сънувате, е вашата „сродна душа“? Не е задължително. Щайн казва, че някой може да се появи в сънищата ни по много причини и е от съществено значение да вземем предвид нашите лични нужди, желания и страхове.

„Сънищата със сигурност могат да ви насочат към информация, към нещо, което иначе не забелязвате, докато сте будни. Струва си да обърнете внимание, ако някой продължава да изскача в съня ви. Това със сигурност означава нещо. Какво? Просто трябва да видите какво предизвиква у вас този човек в будно състояние - като емоция. И така ще разберете.“

Ако в момента сте във връзка и сънувате как сключвате брак с партньора си, това „може да ви подготви психологически - да осъзнаете какво означава да бъдете ангажирани и да си отговорите на въпроса - това ли искам наистина,“ казва Уолдън.