Автор
Ива Петрова

Лъсна истината за раздялата на Рачков и Анита, ето какво е казала майката на актьора

„Да, вярно е, потвърждавам, че вече не сме заедно с Анита. Хората се събират и се разделят и това са нормални неща. Важно е да сме живи и здрави и всеки да има късмет по пътя си. Не искам да говоря повече по този въпрос и се надявам да уважите желанието ми да не разнасям интимния си живот по медиите“. Така Димитър Рачков коментира наскоро новината, че двамата с Анита вече не са заедно.


Явно към настоящия момент актьорът се чувство повече от чудесно и не показва ни най-малка следа, че раздялата с далеч по-младата от него блондинка му е повлияла зле.

Самата Анита пък от своя страна уверява, че Рачков пръв е поискал да се разделят. Решението му най-вероятно е било продиктувано от голямата възрастова разлика между двамата от цели 24 години. Несходството в характерите им също е оказало влияние, пишат от "България днес".

Димитрова изтри всичките им общи снимки веднага след като двамата официално сложили край. Рачков обаче не последва примера ѝ.

Според слуховете везната да се разделят се наклонила, след като майката на Рачков му споделила, че не харесва „момичето му“, както Станка Рачкова наричала Анита. На Рачкова никак не се нравели изкуствените красавици и мечтаела синът ѝ да си намери естествена, интелигентна и грижовна жена.


Четете още: Валерия от 'Ергенът': Ще гледам Евгени като куче